Sidita Engineering Oy

Sidita on energiatekniikan laitteisiin erikoistunut yritys, jonka erityisosaamista ovat energiakaasuja (neste-, maa-, ja biokaasua) hyödyntävät sovellukset ja niihin liittyvä laitetekniikka.

Tuotealueet ja Päämiehet

Tuotealueet ja Päämiehet

Polttimet

Maxon International BVBA

On maailman johtavia prosessipolttimien valmistajia. Maxonin tuotevalikoimasta ja osaamisesta löytyy ratkaisu lähes kaikkiin polttotekniikkaa hyödyttäviin prosesseihin. Maxonin osaamista tuotannossaan hyödyntää maailmanlaajuisesti mm. auto-, paperi-, elintarvike-, metalli- rakennustarvike ja kemianteollisuus. Maxon polttimissa voidaan polttoaineina useita kaasumaisista polttoaineita maakaasua, nestekaasua, vetyä, häkää ja erilaisia biokaasuja.

Tuotevalikoimaan kuuluvat kanavapolttimet, suutinpolttimet ja säteilypolttimet. Polttimien lisäksi Maxon valmistaa myös venttiilejä, venttiiliryhmiä, ohjauskaappeja erilaisia polttokammioita.

www.maxoncorp.com

 

ILMALÄMMITYSKOJEET

Mark BV

Valmistaa erilaisia ilmalämmityskojeita. Tuotevalikoimaan kuuluvat epäsuorat lämmönsiirtimellä varustetut kojeet teholtaan 20 – 100 kW sekä ns. suoratoimiset ilmalämmityskojeet teholtaan 100 – 1200 kW, joissa savukaasut sekoittuvat lämmitettävään ilmaan.

www.mark.nl

INFRAPUNALÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

GoGaS Goch GmbH & Co. on vuonna 1946 perustettu yritys, joka valmistaa kaasukäyttöisiä infrapunasäteilylämmittimiä. Säteilylämmityksellä voidaan erilaisten teollisuusrakennusten kuten tuotantolaitosten, varastojen ja konepajojen lämmityskustannuksia alentaa jopa 50 %. Säteilylämmitys toimii kuten aurinko eli lähettää

lähettää lyhytaaltoista infrapunasäteilyä, joka muuttuu lämmöksi osuessaan kiinteään kohteeseen. Koska ilma on lähes täysin säteilyä läpäisevää eikä siten lämpene, voidaan korkeita, puutteellisesti eristettyjä ja avoimia tiloja lämmittää taloudellisesti.

Infrapunalämmitysjärjestelmä on puhdas ja säädettävissä, siinä ei ole jakeluhäviöitä ja se voidaan ottaa käyttöön välittömästi. Järjestelmät ovat yksinkertaisia asentaa ja helppoja huoltaa.

www.gogas.de